Chokladbollar utan havregryn

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

En lite annorlunda variant!

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl socker
  • 4 dl kokos
  • 2 msk kakao
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kallt kaffe
  • Garnering
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    Koka kaffet ca 10-15 min innan du börjar så att det hinner kallna ordentligt. Smält smöret. Knåda sedan ihop smör och socker. Tillsätt resterande ingredienser och knåda väl. Rulla bollarna i valfri storlek av smeten och rulla de sedan i garneringen och lägg dem på ett fat. Ställ in i kylen. Ju längre de få stå där ju godare blir dem. (De håller i ca 1 vecka)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben