Chokladkladdkaka

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel att göra och bra att ha i frysen

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 100 gr margarin
  • 100 gr mörk choklad
  • 1 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Spänn fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Smöra pappret och formens kanter, bröa, dessutom kanterna. Vispa ägg och socker lätt, smält margarin och choklad på svag värme, låt svalna lite innan det blandas med äggo socker. Vänd ner vetemjöl och häll smeten i formen. ugn ca 25 min.
    2. Servera ev med siktat florsocker på och vipad grädde och jordgubbar till. Man kan sikta florsockret genom en schablon om man vill för att få fina motiv på.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben