Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Låt svälla cirka 5 minuter. Värm grädden i en kastrull. Ta upp gelatinbladen och krama ur dem. Blanda ner socker, choklad, gelatinblad och chili i den heta grädden.
Låt smälta ner under omrörning. Ta kastrullen av värmen och rör ner yoghurten. Fördela smeten i portionsglas. Låt stelna övertäckt i kylskåp 3-4 timmar.
Smält vinbärsgelén i en kastrull. Rör ner lingonen och fördela ovanpå chokladkrämen i glasen. Servera direkt eller låt gelén svalna. Går även att förbereda dagen före servering. Förvara glasen övertäckta i kylskåp.
Det blev tyst runt bordet så gott blev det! Om man lagar receptet för fyra personer så blir efterrätten för stor om man har den efter en middag. En sats = 6 pers tycker jag.
Det blev tyst runt bordet så gott blev det! Om man lagar receptet för fyra personer så blir efterrätten för stor om man har den efter en middag. En sats = 6 pers tycker jag.