Chokladsockerkaka

Saftig och god.

Ingredienser

  • Smör
  • Cocos
  • 75 g smör
  • 1½ dl mjölk
  • 2 ägg
  • 2 ½ dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Smörj en form med smör och bröa den sedan med kokos. Smält smöret,blanda ner mjölken i smöret. Vispa ägg och socker poröst. Rör ihop mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en skål. Varva mjölblandning med mjölkblandning i äggsmeten. Häll smeten i formen. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    2 h 5 min
    1
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben