Chokladsockerkaka
Serverar:
7-8 portioner
Tid:
1 timme 20 minuter
Gott till kaffet!
Ingredienser
200 g smör eller margarin
2,5 dl socker
3 ägg
4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
100 g blockchoklad
Instruktioner
Vispa smör och socker pösigt, tillsätt ett ägg i taget. Rör ner de torra ingredienserna och rör till sist den hackade chokladen.
Gräddas cirka 60 minuter i nedersta delen av ugnen, 180 grader.
Liknande recept
Chokladsockerkaka med äpple och apelsin
Chokladsockerkaka
4.5
2 h 5 min
1
6
Chokladsockerkaka
Chokladsockerkaka
Chokladsockerkaka med mintbitar
10-12
Mamsells chokladkaka
4
1
Chocolate frosting a la Martha Stewart
Chokladmousse med kaffebönor
4
Sockerkaka med chokladrippel
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!