Chorizokorv med rödvinssmak

Ett väldigt gott tilltugg/snack på festen/middagen/bjudningen. Med den starkare korven och rödvinssmaken är dom jättegoda till en kall öl.

Ingredienser

  • 3 chorizokorvar (hot)
  • ca 4-5 dl rödvin
  • Smör och olja att steka i
  • Instruktioner

    1. Stick hål i korvarna med en gaffel. Lägg dom trångt i en bytta täck med rödvin över natten i kylskåp.
    2. Skär 1/2 cm tjocka skivor. Stek i smör och olja. Häll i rödvinet i en kastrull med korvskivorna. Låt puttra tills vinet är borta.
    3. Jag tycker dom är godast att äta lite varma, men man kan göra som receptet säger, och låta dom svalna innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben