Ciabatta med rökt lax och pepparrotsost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en variant av den amerikanska klassiska kombinationen lax och färskost, så kallad cream cheese, som oftast serveras i en bagel. Hur gott som helst och väldigt lättlagat. Servera som förrätt eller en nattmacka.

Ingredienser

  • 4 skivor rökt lax
  • 2 ciabattabröd
  • 8 msk pepparrotsost
  • Ruccolablad
  • 1 tomat
  • ½ rödlök
  • Instruktioner

    Dela ciabattabröden i halvor och skär dem på mitten. Lägg locken åt sidan. Lägg ruccolabladen i bottnen och lägg upp en skiva rökt lax och 2 msk pepparrotsost på varje. Skär tomaten i 4 klyftor och strimla rödlöken fint. Lägg en tomatklyfta och lite skivad rödlök på varje brödbit. Lägg på locken och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben