Coleslaw med selleri och äpple

Serverar: 4 portioner

En syrlig slaw med mycket grönt blir ett gott tillbehör.

Ingredienser

  • 300 g vitkål
  • ½ gul lök
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1 syrligt grönt äpple
  • 1 dl gräddfil
  • ½ dl majonnäs
  • ½ msk vinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    Koka upp rikligt med vatten i en kastrull. Strimla kålen tunt. Skala och finhacka löken. Lägg kål och lök i ett durkslag och häll det kokande vattnet över. Låt rinna av, kallna och krama ur. Skiva sellerin. Tärna äpplet fint. Rör ihop alla ingredienser. Låt stå i kylen i minst 1 timme.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben