Couscous med texmexsmak

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagat. Gott med lite hackad gullök blandat i gräddfilen eller med creme fraiche.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 paprikor (gärna i olika färger)
  • 1 msk olja
  • 400 g köttfärs
  • 2 dl vatten
  • 1 påse tacomix (ca 40 g)
  • 1 dl majs (från burk eller djupfryst)
  • 4 port couscous
  • Isbergssallad
  • Gräddfil
  • Instruktioner

    1. Gör så här Skala och finhacka löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikor. Fräs lök och paprika i olja i en stekpanna. Tillsätt köttfärs och låt fräsa med tills den börjar få färg och blivit smulig. Häll över vattnet och tillsätt tacomixen. Låt puttra ca 10 min.
    2. Tillsätt majsen och vänd ner couscousen.
    3. Servera med strimlad isbergssallad och en gräddfilsklick.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben