Crabfishsås till pasta med chilisås.

Serverar: 4 portioner

En jättegod sås till pasta med curry och crabfish och chilisås som sätter en extra "piff" på rätten

Ingredienser

  • 2 tsk curry
  • 2 cm purjolök
  • 2 tomater
  • 3 dl vispgrädde (alt matlagningsgrädde)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk Heinz chilisås (ekologisk)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 125 g crabfish (i stavar)
  • Instruktioner

    1. Fräs curry och purjolök i en stekpanna. Skär tomaterna i "fyrkanter" och tillsätt dem i pannan. Tillsätt grädden, crème fraichen, chilisåsen, salt och svartpeppar. Låt allt detta koka ihop ca 15 min.
    2. Till sist straxt innan servering: tillsätt crabfishen.
    3. Servera denna goda rätt med tagliatelle, sallad och ett gott bröd.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben