Pasta med crabfishsås

Serverar: 2 portioner

Snabbt, billigt och gott

Ingredienser

  • 160 g pasta ex gnocchi
  • 6 crabfish-stavar (ca 90 g djupfrysta)
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 -3 msk chilisås
  • 1 vitlöksklyfta
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Garnering
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skiva crabfish-stavarna. Värm creme fraiche i en kastrull och hacka under tiden vitlöksklyftan fint. Rör ner chilisåsen och vitlöken. Häll ner crabfish-stavarna i kastrullen och rör om. Salta och peppra efter önskemål och låt sjuda i 2 minuter.
    2. Slå såsen över pastan och servera med enkel grönsallad och hackad persilja över.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben