Crabsticks- och ädelostpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Väldigt gott "smalmat" recept. Som jag kom över i min jakt på kalorier....

Ingredienser

  • PAJDEG
  • 50 gr smör 80 %
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl lättmjölk
  • FYLLNING
  • 250 gr keso 4 % fett
  • 3 ägg
  • 300 gr crabfish
  • 75 gr ädelost 30 % fett
  • 1 dl gräslök
  • Instruktioner

    1. Finfördela smöret i en bunke. Tillsätt mjölk och bakpulver. Arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en smord pajform. Blanda keso och ägg, tillsätt crabsticks, ädelost och gräslök. Bred ut röran i pajskalet. Grädda i 225 grader i ca. 40 min.
    2. Servera gärna med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Sway 3 januari 2009

    Den här pajen var underbart god och så himla enkel att göra! Jag blev positivt överaskad måste jag säga.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben