Crépes med jordgubbar
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Lite jordgubbar är aldrig fel.
Ingredienser
5 dl mjölk
4 dl vetemjöl
4 ägg
100 g smör, smält
1 tsk salt
Fyllning
Ca 1 ca 1 liter jordgubbar, skivade
1-2 msk Grand Mariner eller pressad apelsin
Florsocker
Instruktioner
Blanda smeten, låt svälla 10 minuter. Grädda små crèpes. Skiva bären, smaksätt med likör eller apelsin, samt eventuellt florsocker.
Fyll crèpen, rulla ihop och servera.
Liknande recept
Crêpes med kräftstjärtar
3.3
6
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Crèpes på julbordets rester
30 min
4
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Flarn med jordgubbar och vaniljkräm.
5
25 min
4
1
Sockerfria limemarinerade jordgubbar
5
4
1
Grönpepparflamberade jordgubbar med apelsinsås
4
Sommarkaka med jordgubbar och citron
2
Sommarkaka med jordgubbar
5
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!