Crêpes med musslor

Serverar: 4 portioner

Perfekt som lunch eller som en lättare middag.

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 2 krm salt
  • Smör till stekning
  • 1 paket tärnad bacon, 125 g
  • Fyllning
  • 2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 burk musslor
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Blanda samman crêpessmeten och grädda 12 crêpes. Håll dem varma under aluminiumfolie. Stek baconet.
    2. Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt sjuda 3 minuter till en tjock stuvning. Tillsätt musslor, dill, salt och peppar.
    3. Fyll crêpsen med stuvningen. Rulla ihop och strö över baconet. Servera med sallad.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    2-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben