Curryräkor

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 750 g räkor
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1/2 tsk curry
  • 1 msk mjöl
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 1 dl tjock grädde
  • en stänk tabasco
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 msk klippt persilja
  • Instruktioner

    Rensa räkorna. Skala och finhacka löken, smält matfettet och låt löken fräsa en stund tillsätt curryn och fräs. Strö över mjölet. Rör ned tomatpurén och späd med vatten och grädde. Låt såsen koka i ca 3 min. Krydda med tabasco, salt och peppar. Lägg ner räkorna och persiljan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben