Danska rullader
Serverar:
4 portioner
Jättegoda och lättlagade!
Ingredienser
500 g köttfärs
2 msk senap
1 tsk curry
1 dl strimlad purjolök
1 ägg
2 msk potatismjöl
2 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Instruktioner
Blanda färsen med de andra ingredienserna och forma den till 10 bollar. Rulla dom till avlånga rullader och stek dem 5 minuter i lite smör. Skaka på stekpannan då och då, så att rulladerna inte fastnar.
Servera kokt potatis och sallad till.
Enkelt, eller hur?
Liknande recept
Fyllda rullader med råstekt potatis
4
4
2
Vinbräserade rullader med sås
1 h
1
Danska frikadeller
5
30 min
4
2
Vildsvin, fyllda rullader
5
4-6
1
Danska falska wienerbröd
3.7
1 h
35
4
Färsfyllda rullader med senap och skinka
4.2
4
4
Olivfyllda rullader
30 min
3-4
Danska wienerlängder
5
50 min
20
2
Pebbernødder, Danska Pepparnötter
40 min
100
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!