Dilldoftande laxpanna
Enkel
Ingredienser
250 g laxfile´
½ purjolök
100 g champinjoner
½ röd chilli
½ msk smör
1½ dl vatten
½ fiskbuljongtärning
1 dl creme fraiche
1 msk maizena
2 msk hackad dill
Instruktioner
Skär laxfilen i tärningar. Strimla purjolöken. Skiva champinjonerna. Kärna ur och hacka chillin. Fräs allt i smör. Häll på vatten och buljongtärning och creme fraiche. Red med maizena. Lägg ner laxbitarna och låt sjuda ca. 5 minuter. Lägg i dillen
Servera med kokt potatis och kokt broccoli.
Liknande recept
Dilldoftande knäckebröd
1
Dilldoftande fisksoppa med sting
45 min
12-15
1
Dilldoftande knäckebröd med Västerbottensost
5
1 h 25 min
1
Grön laxpanna med löjrom
4
Lax- och spenatpaj med dilldoft
3.5
4
3
Lax och räkgryta
4.5
2-3
34
Doftande fisksoppa med aioli
4
4
2
Festfin fläskfilé
4.2
4
5
Dilldoftande pestopotatis
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!