Dilldoftande laxpanna

Enkel

Ingredienser

  • 250 g laxfile´
  • ½ purjolök
  • 100 g champinjoner
  • ½ röd chilli
  • ½ msk smör
  • 1½ dl vatten
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 msk maizena
  • 2 msk hackad dill
  • Instruktioner

    1. Skär laxfilen i tärningar. Strimla purjolöken. Skiva champinjonerna. Kärna ur och hacka chillin. Fräs allt i smör. Häll på vatten och buljongtärning och creme fraiche. Red med maizena. Lägg ner laxbitarna och låt sjuda ca. 5 minuter. Lägg i dillen
    2. Servera med kokt potatis och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben