Dillpotatis med dijonvinägrett

Serverar: 6 portioner

Jag tycker bara om hemlagad potatissallad. Det här är en god och fräsch potatissallad till grillsäsongen, Sista april, studentfesten, midsommar, kräftskivan...

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis, kokt, kall, i bitar
  • 400 g sockerärtor, förvällda 1 minut och spolade kalla
  • 1 röd lök, i tunna skivor
  • 1 dl dill, grovt hackad
  • ½ dl storbladig persilja, fint skuren
  • Vinägrett
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ dl socker
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Blanda potatis, sockerärter, lök, dill och persilja i en skål.
    2. Vispa samman alla ingredienserna till vinägretten.
    3. Vid serveringen, häll såsen över och blanda.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    vegannika 21 juni 2013

    Ingen olja?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben