Dragonsvängda morötter

Gott tillbehör till stekt eller kokt fisk eller till köttfärsrätter, kötträtter, kyckling...

Ingredienser

  • 500 g morötter
  • 1 ½ msk Milda Culinesse
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
  • ½ krm svartpeppar, malen
  • 1 ½ krm dragon
  • 2 msk grovhackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skala och skär morötterna i lite grova stavar.
    2. Häll Milda Culinesse i en gryta och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvinner.
    3. Lägg i morötterna och fräs under omrörning några minuter. Späd med vatten och låt koka under lock på svag värme. Morötterna ska vara nätt och jämnt mjuka.
    4. Smaka av med salt, peppar och smulad dragon. Vänd ner persiljan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben