En godare Pasta Carbonara
Är inte så förtjust i idéen med råa äggulor och två ton ost, så jag kör min egen variant på carbonara som blir supergod!
Ingredienser
1 pkt färsk tagiatelle
1 pkt färdighackad bacon
5 - 6 färska champinjoner
1 gul lök
1 pkt matlagningsgrädde ( 2,5 dl)
Ljus maizena
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
- * Koka pastan enligt anvisningarna på påsen i en gryta. Vattnet ska vara lika salt som medelhavet. =)
- * Hacka löken och skär champinjonerna i bitar.
- * Stek champinjoner, lök och bacon i en stekpanna ca 3 min.
- * Häll på matlagningsgrädde och kryddorna. Strö på maizena efter önskad tjocklek på såsen. Låt sjuda tills pastan är klar.
- * Häll av pastan, slå tillbaka den i grytan och häll över såsen. Rör om.
- * Servera med en fräsch sallad.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Pasta carbonara
En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...
Gjorde den igår, blev en full succé, tack för receptet