Min pasta carbonara

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Krämig och jättegod!

Ingredienser

  • 400 gram spaghetti
  • 280 gram Bacon
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl riven parmesan
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Under tiden, skär baconen i små bitar och stek knaprigt i stekpanna. När dom är klara så kan du ställa dom åt sidan.
    2. Blanda vispgrädde,svartpeppar, riven vitlök och parmesanen och häll sedan i stekpannan där du stekte baconen,låt koka upp och smaka av om det skulle behövas mer peppar,vitlök,parmesan. Blanda i den nykokta pastan i såsen, och strö över bacon, lite parmesan vid servering.
    3. Det är jätte gott att servera carbonaran med en ägg gula. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben