Pasta Carbonara

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

En av de godaste pastarätterna jag vet! Bör ätas med en gång, för då är den som godast eftersom den då inte riktigt hunnit stelna.

Ingredienser

  • 250 g spaghetti
  • 1 paket bacon
  • 3 äggulor
  • 2 msk grädde
  • 1 dl riven ost, gärna parmesan
  • salt
  • Sartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka spagettin enligt anvisningarna på paketet. 2. Knaperstek baconet, och häll av på en bit hushållspapper som suger åt sig det överflödiga fettet. 3. Blanda äggulor, grädde och den rivna osten. 4. Häll av pastan och blanda den med äggblandningen och baconet. Smaka av med kryddorna. 5. Servera direkt med en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Carro67 12 september 2008

    Jättegod Pasta Carbonara som gick enkelt och snabbt att tillaga.

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben