Enchiladas

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Enchilada på det smala sättet för den stora familjen

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 2 tsk smör
  • 300 g nötfärs, 10% fett
  • 1 msk tacokrydda
  • 1/2 dl tacosås
  • 1 dl minifraiche
  • 8 små mjuka tortillabröd, á 30 g
  • 1/2 dl Arla Köket's riven ost mager
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en teflonpanna. Lägg i och stek färsen under omrörning så att den blir smulig.
    3. Tillsätt tacokrydda, tacosås och minifraiche. Låt det koka ihop några min. Lägg färsen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnsäkert fat och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen 5-7 min.
    4. Servera med sallad, lök och tacosås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Mexikansk matlagning
    Mexikansk matlagning är en blandning av den centralamerikanska, spansk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben