Färsig soppa

Serverar: 4 portioner

Varför inte lite ny form på färsen?

Ingredienser

  • 300 g nöt eller blandfärs
  • 2 gula lökar, skivade
  • 200 g vitkål, strimlad
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 lagerblad
  • 2 tärningar nötbuljong
  • 10-12 dl vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • Kinesisk soja
  • Ev. salt
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen med matfett i en gryta. Lägg i kål och lök och låt det fräsa med en kort stund.
    2. Rör ned senap, tillsätt lagerblad, buljongtärningar och vatten.
    3. Koka soppan sakta 20 – 25 min. Smaka av med soja, peppar och ev. salt. Strö på persilja

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben