Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Helt underbar rätt med lax
Skär bort skinnet från laxen. Skär fisken i små tärningar. Hacka paprikan i bitar. Koka ihop grädde, crème fraiche, vatten och hummerfond. Tillsätt lax, paprika och vitlök. Låt puttra ca 5 minuter (tills laxen är färdig). Salta och peppra (krydda ev med citronpeppar och dill efter smak och tycke). Red ev. med maizenaredning. Servera med nykokt pasta och grönsaker.
Det här var jättegott! Enkelt också! Jag hade i lite crabsticks i små bitar och ca 1/2 dl hackad dill. Ingen redning behövdes. Tummen upp!
Jättegott verkligen. Som restaurang pasta. Och enkelt att göra med. Ska laga det igen på fredag! Mums..
jattegott och enkelt, det har kommer jag gora manga ganger om! bytte ut citron peppar mot rivet citronskal
Smidigt och lätt, jätte gott tyckte vi. Jag bytte ut mot smalare alternativ. Jag tog även i stenbitsrom och bytte ut citronpepparn mot krossade citronlöv. Mumsigt. Tror nog att det skulle bli ännu godare med riktig grädde och fraish.
jättegott och enkelt
Supergott. Uppskattat av alla.
Jättegod laxrätt och enkel att laga. Jag lade till färsk broccoli som fick koka med i buketter i såsen och serverade med fullkornspasta. Pressade i lite lime också.