Blanda köttfärs, ägg och aromat.
Rulla ihop till en fläskfilé som du lägger in i frysen en stund.
(helst ca 2 tim, blir lättast att skära då)
Skär upp i skivor. Stek och lägg sen skivorna i en smord form.
Blanda ingredienserna till såsen, färga med soya.
Häll såsen över köttet.
Gratinera ca 20 min i 225* ugn.
Det är verkligen jättegott! Prova! Enkelt så det förslår att göra.
Sockerbubblan28 juli 2008
Jättegod!!
Har lurat många!
Smakar, ser ut och känns som fläskfilé!
marielotta17 augusti 2008
Hej,
tycker att det är väl mycket med matlagninggrädde och cremefraich, undrar om man kan göra en smalare variant...
I mitt recept som jag hittat på SVT av Emma Blom, så ska man även ha 8 st färska champinjoner och det tycker jag om. En fyra får den just för kaloribomben.
1allis11 september 2008
Jättegott och enkelt, kommer jag att göra fler ggr fast kanske ta blandfärs då!
wiklund737 mars 2009
Mycket gott!!
Brommablomma9 oktober 2009
Aromat är ju inte alls nyttigt, utan en tillsats som alla mat- och hälsokunniga rekommenderar att man ska undvika. Har nåt tips på vad man kan ta istället? Salt och lite bladkryddor kanske?
Det är verkligen jättegott! Prova! Enkelt så det förslår att göra.
Jättegod!! Har lurat många! Smakar, ser ut och känns som fläskfilé!
Hej, tycker att det är väl mycket med matlagninggrädde och cremefraich, undrar om man kan göra en smalare variant... I mitt recept som jag hittat på SVT av Emma Blom, så ska man även ha 8 st färska champinjoner och det tycker jag om. En fyra får den just för kaloribomben.
Jättegott och enkelt, kommer jag att göra fler ggr fast kanske ta blandfärs då!
Mycket gott!!
Aromat är ju inte alls nyttigt, utan en tillsats som alla mat- och hälsokunniga rekommenderar att man ska undvika. Har nåt tips på vad man kan ta istället? Salt och lite bladkryddor kanske?