Falsk fläskfilé

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Så himla gott! Alla älskar det!

Ingredienser

  • Fläskfärs
  • Creame fraiche
  • Matlagningsgrädde
  • Piffi allkrydda
  • Instruktioner

    1. Börja med att krydda färsen med piffi allkrydda och salt. Knåda ihop den till en klump. Sedan lägger du den i aluminiumfolié coh knådar ut den så att det ser ut som en fläskfilé. Lägg i kylskåpet och låt ligga där i minst två timmar. Ta sedan ut den och skiva den. Stek skivorna i en stekpanna tills de är genomstekta och har en fin färg. Tillsätt en burk creamefraiche och 2 dl matlagningsgrädde. Rör om och tillsätt salt och peppar. Servera med ris eller presad potatis och grönsaker.
    2. En riktig god måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben