Falsk fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Mycket enkel att göra och väldigt god.

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 2 msk aromat
  • SÅS
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • Franska örter
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda köttfärs och armomat väl. ta fram plat folie och färsen på folien och rulla ihop som en fläskfilé. Frys in så den blir helt genom frusen. Ta fram filén och låt tina lite i båda ändar. Skiva sedan som vanlig fläskfilé och lägg över i eldfastform.
    2. Blanda ihop ingresienserna till såsen och häll i formen med den falska filén och in i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter.
    3. Går att förbereda långt innan och göra stora satser av. Mycket uppskattat av barn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben