Falsk fläskfile

Serverar: 4 portioner

Har kollat övriga recept men inget är som denna. God både till vardag som fest...

Ingredienser

  • ½ kg fläskfärs
  • 2 msk örtaromat
  • Purjolök
  • Kantareller
  • Sås
  • Creme fraiche
  • 3 dl Grädde
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop fläskfärs och örtaromat
    2. Rulla ihop som en fläskfile och lägg i folie form Lägg i frysen minst tre timmar
    3. Skär lagom tjocka skivor, stek i panna Lägg i ugnsfast form Stek purjolök och kantareller Lägg över köttet
    4. Värm en burk creme fraich och 3 dl grädde, häll soja efter vilken färg du vill ha på såsen Slå över i formen med kött, svamp och purjolök
    5. Gratinera ch 15 min i 225 grader
    6. Gott till är klyftpotatis, hasselback eller gratäng

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Mallin 15 mars 2009

    Gjorde denna till en tjejmiddag, fick gott betyg både av mina gäster o mig själv.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben