Falsk fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Är precis vad det låter som...=)

Ingredienser

  • 500 g färs (fläsk , nöt eller blandfärs)
  • 2 msk aromatkrydda
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • ca 2 msk kinesisk soya
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Blanda färsen och aromatkryddan Forma färsen till biffar och bryn Lägg de brynta biffarna i en ugnssäker form Vispa ihop grädde, crème fraiche och soyan till en sås och slå över biffarna Strö över riven ost och stek färdigt i mitten av ugnen, 225° ca 20 min. Servera ris eller pressad potatis till och lite sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    tina62 8 februari 2008

    Underbart gott.

    Bappi 8 mars 2008

    Mäktigt men gott. Gjorde bara ett fel blandade i lite steksky så såsen skar sig. Ser inte trevligt ut men smaken är lika god ändå.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben