Festfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Gotti gott gott
Ingredienser
600 g fläskfilé
200 g färska eller frysta champinjoner
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk ljus fransk senap
1-2 pressade vitlöksklyftor
0,5 dl persilja
3 dl vispgrädde
Instruktioner
Skär filén i ca. 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva champinjonerna.
Bryn köttet i smör i en stekgryta. Ta upp köttet. Bryn champinjonerna. Lägg i köttet och tillsätt salt, peppar, senap, vitlök, persilja och vispgrädde. Låt koka ihop i 5 minuter.
Servera med kokt ris och en grönsallad.
Liknande recept
Festfilé i form
4
Festfilé
4
Apertinafilé med bön-tsatsiki
4
Festfilè med madeirasås och ugnsbakad potatis
1 h 30 min
4
Ann-Britts festfilé
4.1
4
10
Festfilé i örtkryddad dijonsås
4.7
4
5
Limemarinerad festfilé
5
4
Fylld festfilé
4
Festfilé med örter
5
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!