Festfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gotti gott gott

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 200 g färska eller frysta champinjoner
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk ljus fransk senap
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 0,5 dl persilja
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Skär filén i ca. 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva champinjonerna.
    2. Bryn köttet i smör i en stekgryta. Ta upp köttet. Bryn champinjonerna. Lägg i köttet och tillsätt salt, peppar, senap, vitlök, persilja och vispgrädde. Låt koka ihop i 5 minuter.
    3. Servera med kokt ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben