Festfisk

Serverar: 3-4 portioner

En klar favorit i min familj

Ingredienser

  • 400 g fisk (t ex, torsk, lax)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk senap
  • ½ tsk curry
  • 1 burk kräftstjärtar
  • 1 kruka dill
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i smord ungsfast form, salta och peppra.
    2. Blanda ingredienserna till såsen och bred detta på fisken.
    3. Sätt in i ugnen cirka 15-20 minuter, 225°.
    4. Garnera fisken med dill och stenbitsrom. Servera med potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    wean57 4 april 2008

    jättegod :-)

    fagott 8 februari 2009

    Jag tog räkor i stället för kräftstjärtar men det blev underbart gott ändå! Rekommenderas++++++++++

    Kickan-62 13 februari 2009

    Detta var supergott!Kommer att göra detta fler gånger.

    Kickan-62 13 februari 2009

    Detta var supergott!Kommer att göra detta fler gånger.

    Lindanemon 2 mars 2011

    Kanongott! Lade till en msk majonäs och hade räkor ist för kräftstjärtar, men oh, så gott! :-) Tack för ett bra recept. Högsta betyg!

    Pirkko 26 juli 2012

    Jättegod!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben