Serverar: 6 portioner
En underbart god festmåltid. Sköter sig själv i ugnen medan man dukar och gör fint.
Lägg de benfria kotletterna lite omlott i en ugnsform.(osmord) Sås: Blanda creme fraiche, grädde, kinasoja och Sambal Oelek. Häll det över kotletterna. Sätt in formen i ugnen -längst ner. 175 grader i 1½ timme. Ytan kan bli lite mörk, men det ska vara så. Koka potatis. Pressa den gärna och strö klippt persilja över vid serveringen.Svart vinbärsgele till är ett MÅSTE! Salladsblandning: Isbergssallad, tomater gurka, sockerärtor, rostade solrosfrö eller rostade sesamfrö samt Knorrs Örtagårdsdressing.
detta recept är en verklig favorit av hela vår familj inklusive våra två små barn. ALLA som blivit bjudna på denna rätt har varit saliga av den otroligt goda smaken.
Insåg inte förrän jag skulle laga rätten att den skulle stå 1,5 timme i ugnen så jag provade en snabbvariant. Jättegott!! Brynte kotletterna till de fick fin färg och sedan åkte allt in i mitten av ugnen på 200 grader. Det stod inne ca. 30 minuter och vi hade ris, grönsallad och gelé till. Alla i familjen tyckte om det, till och med barnen trots att det var lite starkt. Vi kommer helt klart göra detta igen!!! MUMS!
Helt enkelt jättegott!! Och så enkelt. Det sköter ju sig själv i ugnen.
Detta var mycket gott kommer att göra det fler gånger.
Så enkelt och så gott!
Mycket gott, har gjot det här flera gånger, och mycket enkelt att göra.
Oj, jag ser nu att jag inte har berättat att detta är ljuvligt gott! Har lagat rätten många gånger, blir alltid lika bra. En självklar 5:a. TACK ! :-)
Än idag är detta den rätt jag gärna bjuder på. Blir aldrig misslyckad, bara så enormt god och uppskattad.