Fetaostburgare med päronsallad
Serverar:
4 portioner
Himla goda burgare.
Ingredienser
500 g nötfärs eller blandfärs
1 stort ägg
50 g fetaost, smulad
1 påse caj p hickory glaze
Ädelost
50 g valnötter, skalade
2 päron, fast sort
Sallad
Sweet baby ray bbq sås
Instruktioner
Blanda färs, ägg och fetaost till en smidig färs. Forma 8 små, ganska platta biffar.
Skiva päronet i tunna skivor, behåll gärna skalet, det ger trevlig färg åt salladen.
Blanda sallad, ädelost, päron och valnötter till en fin sallad, smaka av med salt, peppar samt lite vinäger och olja.
Grilla burgarna, pensla upprepade gånger med glazern under hela grillningen.
Arrangera burgarna med sallad och bbqsås på tallrikar och servera genast.
Liknande recept
Päronsallad med kyckling
5
15 min
4
2
Fetaostburgare med Tzatziki
4.5
45 min
4
1
Kardemummamarinerad päronsallad med ädelost
4
Päronsallad med prociutto
4
1
Avokado och päronsallad med cashewnötter
4
Ost- och päronsallad med varm dressing
4
Chèvregratinerad kycklingfilé med päronsallad
4
Päronsallad
4
4-6
Grillad päronsallad med pesto och grillade kycklingspett
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!