Fetaostburgare med päronsallad

Serverar: 4 portioner

Himla goda burgare.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs eller blandfärs
  • 1 stort ägg
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 påse caj p hickory glaze
  • Ädelost
  • 50 g valnötter, skalade
  • 2 päron, fast sort
  • Sallad
  • Sweet baby ray bbq sås
  • Instruktioner

    1. Blanda färs, ägg och fetaost till en smidig färs. Forma 8 små, ganska platta biffar.
    2. Skiva päronet i tunna skivor, behåll gärna skalet, det ger trevlig färg åt salladen.
    3. Blanda sallad, ädelost, päron och valnötter till en fin sallad, smaka av med salt, peppar samt lite vinäger och olja.
    4. Grilla burgarna, pensla upprepade gånger med glazern under hela grillningen.
    5. Arrangera burgarna med sallad och bbqsås på tallrikar och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben