Filé Provencale
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Mums.
Ingredienser
500 gram fläskfilé
200 gram champinjoner
margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk senap
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 dl hackad persilja
3 dl grädde
Instruktioner
Skär filén i 2 cm tjocka skivor.
Bryn köttet. Ta upp det & bryn champinjonerna. Lägg i köttet igen. Tillsätt resten av ingredienserna & låt koka ihop ca 5 min.
Servera med ris & en grönsallad.
Liknande recept
Filé i chutneysås
4.5
30 min
4
2
Filé med chutneysås
4.5
30 min
4
1
Smördegsinbakad file
5
40 min
4-6
3
Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
4.8
4-5
19
Rosèpeppar filè.
4.7
30 min
4
3
Blomkålslåda Provencale
2.5
30 min
2
Filé i filé
1 h 30 min
6-8
Rosmarinstekt filé med aromsmör
4
God filé i grönpepparsås
4.3
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!