Fina hallonmuffins

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Stora och goda muffins med bärsmak.

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 ½ dl gräddfil
  • ½ dl rapsolja
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 1 ½ dl frysta hallon
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg, socker, gräddfil och olja. Blanda mjölet med bakpulver och vanilj, tillsätt bären (otinade) och blanda så att bären fördelas i mjölet. Vänd ner mjöl- och bärblandningen i äggsmeten. Fyll stora muffinsformar till 3/4 med smeten. Grädda i mitten av ugnen 30-35 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben