Fisk en papillote med bönor och cashew

Serverar: 1 portioner

Energi 522 kcal Fett 17 g Protein 38 g Kolhydrat 52 g Fibrer 11 g

Ingredienser

  • 40 g förkokt dinkel
  • 125 g vit fast fisk
  • ½ tsk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • Örtkryddor
  • 150 g små gröna bönor
  • 1 röd paprika
  • 1 hjärtsallad
  • 20 g cashewnötter
  • 1 tsk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • Hackad vitlök
  • 15 g fetaost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka dinkeln efter anvisning på förpackningen. Pensla ett bakplåtspapper med olja och lägg fisken på det, krydda med citronsaft, salt, peppar och örtkryddor. Stäng pappret noga runt fisken, det ska finnas lite luft över fisken. Baka fisken i ugnen i 200 grader i 6-8 minuter. Koka bönorna i 6 minuter i saltat vatten. Strimla dem och blanda dem med kokt dinkel. Skär paprikan i tärningar och hjärtsalladen i strimlor och blanda det i dinkeln tillsammans med nötterna. Gör en dressing av olja, vinäger, senap, salt, peppar och lite hackad vitlök. Blanda alltihop och smula fetan över rätten. Servera till den bakade fisken.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben