Fisk med romsås

Serverar: 2 portioner

Tycker om fisk alltid lika gott

Ingredienser

  • 300 g vit fiskfilé
  • ½ msk smält smör
  • Salt
  • Peppar
  • Romsås
  • 1 dl fiskbuljong
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ msk maizena,ljus redning
  • ½ burk 80 g röd caviar
  • ½ dl dill hackad
  • Pressad citron
  • Tillbehör
  • Kokt potatis
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en ungsform. Pensla med smält smör. Salta och peppra. Tillaga i 200 graders ugnsvärme i 15- 20 minuter.
    2. Vispa buljong, crème fraiche och maizena i en kastrull. Koka upp. Rör ner rom och dill. Smaka av med salt, peppar och citron. Servera med kokt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben