Fiskburgare

Serverar: 6 portioner

Så otroligt goa och enkla att göra!

Ingredienser

  • 600 g fiskfile
  • 2 ägg
  • 1 knippe hackad gräslök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Dressing
  • 2 dl creame fraiche
  • 3 mks Kalles kaviar
  • 3 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i små tärningar och blanda i övriga ingredienser. Forma 6 st burgare och rulla i ströbröd. (Använd gärna idealmjöl då paneringen blir finare) Stek!
    2. Blanda ihop dressingen och lägg burgaren på ett bröd, eller som vi har pitabröd. Fyll på med sallad och annat efter behag och häll över lite dressing.
    3. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Årets Nationalrätt 2001
    Vinnarrätten är komponerad av en verklig kocklegend, 80-årige Bengt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben