Fiskfilé i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Enkelt att tillaga och riktigt gott! Ytterligare en barnfavorit!

Ingredienser

  • 1 kg sejfilé (eller annan fisk)
  • Riven ost
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnsfast form och varva fiskfiléerna med lite ströbröd. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 10 min. Strö över riven ost och fortsätt steka i ugn ca 10-12 min. Servera med hollandaisesås och kokt potatis/potatismos.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    Bappi 19 augusti 2009

    Jag penslade först fisken med ägg och sedan bröade jag den. Allt blev supergott/kram Bappi

    ann12 22 juli 2011

    jättegod maträtt!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben