Fiskgryta allt-i-ett med currysmak

Serverar: 3-4 portioner

En god och bekväm fiskgryta

Ingredienser

  • 400 g fisk av torsktyp i kuber
  • Smör
  • minst 1 tsk curry
  • 1 kg potatis i skivor
  • ev 1 purjolök
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 msk pressad citron
  • 3 dl vatten
  • 0,5 dl klippt dill
  • Instruktioner

    1. Fräs matfett och curry i en gryta. Varva fisk, potatis, lök, salt och peppar i grytan. Tillsätt citron och vatten. Sjud på svag värme tills potatisen är mjuk och fisken vit, ca 25 minuter.
    2. Strö över dill.
    3. Servera med rårivna morötter

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben