Fiskgryta med currysmak

Serverar: 1 portioner

En god och smakrik fiskgryta!

Ingredienser

  • 150 g fiskfilé färsk eller tinad fryst
  • 1-2 dl strimlad purjolök
  • ½ tsk smör eller margarin
  • 1/4 tsk curry
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tomat
  • 1 hårdkokt ägg
  • Hackad dill
  • Instruktioner

    1. Ansa och strimla purjolöken. Skölj och hacka tomaten och ägget. Fräs purjolök och curry i lite fett några minuter under omröring.
    2. Lägg fisken ovanpå, salta och sjud under lock i 5-10 min. Tiden beror på hur tjock filén är. Lägg på tomathack och ovanpå det ägghack. Strö över dillen och servera med ris eller kokt potatis.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben