Fiskgryta Davrob

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Väl värd allt pyssel med att hacka!

Ingredienser

  • Sås
  • Smör
  • Mjöl
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl chilisås
  • 1 dl vitt vin
  • 1/2 dl konc apelsinjuice
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 6 dl grädde
  • cayennepeppar
  • salt
  • Lägg sedan i
  • ½ litet Blomkålshuvud
  • 2 Morötter
  • 1 Rödlök
  • 10 Champinjoner
  • Krabbmix
  • 100 g räkor
  • 400 gr kokt fisk
  • Instruktioner

    1. Sås: Smör, fräses med Mjöl sedan tillsättes pressad vitlöksklyftor samt chilisås vitt vin konc apelsinjuice fiskbuljongtärning grädde, låt puttra ihop lite och smaksätt med: cayennepeppar salt
    2. Lägg sedan i: Blomkålshuvud(delade i små buketter) Morötter(skurna i fina korta stavar, som spagetti) Rödlök(i fina klyftor) Champinjoner(skivade) Krabbmix(skurna lite på diagonalen) räkor(skalade) kokt fisk(ta vad du gillar, mixa gärna lite vit och röd fisk) Servera med ett gott ris och ännu godare vin.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben