Fiskgryta med krabba

Serverar: 4 portioner

jättegod fiskgryta.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
  • 1 tsk salt
  • 2 dl Crème Fraiche
  • 1 burk salladskrabba, 175 g
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 msk chilisås
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 2 krm chilipulver
  • Instruktioner

    Färska fiskfiléer skärs i bitar eller det något tinade fiskblocket skärs i 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnssäker form och salta den. Blanda crème fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor. Fördela blandningen över fisken. Tillaga i ugn vid 200°, ca 30 min. Servera med kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (3)

    Christina56 2 november 2008

    Mycket god och gick snabbt åt

    hagelskuren 1 november 2010

    Låter god. Ska prova på mina vänner på lördag.

    inkan29 3 mars 2011

    Gott! Tog lite sambal oelek till, blev lite mer "sting".

    Relaterade Artiklar

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben