Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
En mustig och smakrik fiskgryta som passar lika bra till vardag som till fest. Ca 1000 kcal för hela grytan = 250 kcal per portion
Fräs vitlök, lök och fänkål i olivolja i en gryta några minuter utan att det tar färg. Häll i vitt vin, vatten, tomatkross, buljongtärning och saffran. Låt småputtra ca 25 minuter. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Lägg i fisk, timjan och kokt pasta i soppan och koka 1 minut. Dra kastrullen åt sidan och låt stå ca 5 minuter. Servera med ett gott bröd.
Spansk ljuvlig fiskgryta
En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...
Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...