Fiskgryta med tomat

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb gryta enlig Gi.

Ingredienser

  • 600 g torskfilé eller annan vit fisk
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 12 färska champinjoner
  • Smör
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk crème fraiche ( 15%)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär fisken i lagom stora bitar. Skala och hacka löken. Skär paprikan i tärningar, skiva champinjonerna. Bryn lök, paprika och svamp i lite smör i en stor gryta eller kastrull. Tillsätt buljongtärningen, krossade tomater och crème fraiche. Låt koka i 10 minuter. Läggi fisken och låt sjuda i 2- 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris eller bulgur.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spansk ljuvlig fiskgryta
    En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben