Fiskpanna

Serverar: 3-4 portioner

Känns nyttigt och smakar gott..!

Ingredienser

  • 1 pkt sej eller torsk, 400 g
  • 1 purjolök
  • 1 fänkål
  • 1 paprika
  • 2,5 dl fiskbuljong
  • Pressad citron
  • Oliver, skivade
  • Tomater
  • Olja
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Dill, gräslök eller timjan
  • Instruktioner

    1. Halvtina fisken. Skär den i ca 2cm breda skivor. Ansa och strimla grönsakerna. Fräs några minuter (inte tomaterna) krydda med salt.
    2. Häll över fiskbuljongen och citronsaft. Lägg fisken på grönsaksbädden. Sjud under lock ca 5 minuter.
    3. Strö över citronpeppar, skivade oliver, tärnad tomat och örter.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3
    30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben