Gosmammans fiskpanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smaskig favorit. Prova den och jag törs lova att du gör den igen!

Ingredienser

  • 500 g fiskfiléer
  • 1 gul lök
  • 100 g färska champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 dl fiskbuljong
  • 2 dl mellangrädde 27%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk dragon
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär filéerna i bitar, skala och skiva löken. Skär svampen i skivor. Kärna ur paprikorna. Fräs allt utom fisken i smöret. Pudra över mjölet och rör om. Späd med buljong och grädde under omrörning. Sjud på svag värme några minuter.
    2. Blanda ner senap och dragon, smaka av med salt och peppar. Lägg i fiskbitarna och sjud sakta så att de blir vita rakt igenom, 5-8 minuter.
    3. Serveras med kokt eller pressad potatis eller ris och en sallad.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3
    30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben