Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
låter kanske inte så gott, men jag lovar, det är jättegott. Barnen på dagis gillar det jättemycket. då görs det taberas...
Koka riset tills vattnet kokat in. Späd med mjölken och koka tills gröten är färdig. Vispa upp äggen och rör ner dem. Smaksätt med salt och peppar Blanda ner fisken. Häll smeten i en smord form. Strö över ströbröd. Grädda i 225 grader i ca 30 min. Servera med kokt potatis med hackad dill, skirat smör, citron, salladsfat och rårivna morötter. Smaklig spis!!
Det här är en favoriträtt! Den är toppen bra för alla åldrar.
fiskpuddingen var jättegod, den kommer jag äta många ggr :)
Gott! Men tar alldeles för lång tid.. Att bara koka riset tar drygt en timme.
Var i receptet skall dillen o gräslöken vara med? Förmodar i äggsmeten.
Himla gott recept (skrev jag för några dagar sen men min kommentar verkar inte ha kommit fram?) men jag bytte ut mjölken mot havremjölk så att min lilla mjölkallergiker kan äta också :-)
Kul att du gillade fiskpuddingen. Jag byter också till havremjölk till våra allrgiker.