Fiskpudding

Serverar: 5-6 portioner

låter kanske inte så gott som det faktiskt är

Ingredienser

  • 400 g djupfryst fisk , typ torsk
  • 3 dl kokt ris
  • 3 msk rökt kaviar
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl mjölk
  • Instruktioner

    koka riset se till att fisken är benfri, koka i lättsaltat vatten lyft fisken till en bunke, mosa med en gaffel blanda i mjölk,ägg, ris, kaviar och dill smaka av med salt och peppar blanda allt och häll i en smord ugnsfast form grädda i 225 grader drygt 30 min. tills den stannat Serveras med smält smör och en god sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben